Billy probeert het goed te maken met José maar dat loopt totaal uit de hand

Billy probeert het goed te maken met José maar dat loopt totaal uit de hand

De rust lijkt weer een beetje terug te zijn uit Utopia. Als José in de woonkamer aan het schilderen is, zit Billy op de bank haar soepkommetjes te versieren. Billy besluit een verzoeningspoging te doen na de ruzie en stapt naar José toe. Jootje begint ze liefkozend. Alsjeblieft, laat me met rust. Ik ben echt woest snauwt José terug. Billy reageert geschrokken, ze kan niet geloven dat José nog steeds zó boos is. Het is niet zomaar iets laat José weten. Nu is Billy er ook weer klaar mee. Ik kom mijn excuses aanbieden maar zo werkt het niet voegt ze eraan toe als ze weg loopt. Ik verstoor haar hele leven lacht ze er nog achteraan.

Na Billy haar verzoeningspoging, borrelt de frustratie weer op bij José. Kwaad duwt ze haar schilderij weg en smijt ze haar bril op de grond. Ze loopt weg uit de woonkamer met Beau achter zich aan. Beau slaat haar armen om een huilende José heen en probeert haar te troosten. José vertelt over Billy haar poging om het goed te maken. Ze haalt het bloed onder m’n nagels vandaan benadrukt ze. Het zit haar duidelijk nog erg dwars. Beau probeert haar gerust te stellen en belooft de problemen met de printer af te handelen. Ga jij maar even rustig ergens zitten adviseert ze haar. Dit advies neemt José ten harte en ze besluit naar haar caravan toe te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. ROb at 08:01

    Die Billy maakt ruzie met iedereen en komt dan later met een smoes om het weer goed te maken. Ze moet gewoon zorgen dat er geen ruzie komt. Bas doe je best en stuur Billy naar huis, er zal een zeer rustige sfeer in Utopia terugkeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *