Madilia en Romy maken een bijzondere vlog

Madilia en Romy maken een bijzondere vlog

Madilia heeft een nieuw idee voor haar vlog van vandaag. Samen met Romy wil ze bewijzen hoe gek ze zijn. Tijdens de opnames zijn de twee aan elkaar verbonden met een touw, die ze niet los mogen maken. Terwijl ze vastzitten aan het touw, gaan ze bij andere bewoners langs om te vragen hoe gek ze hun vinden. De bewoners mogen een cijfer geven aan allebei de twee vrouwen, om aan te geven wie gekker is. Daarna mogen ze een praktijkopdracht voor hen verzinnen. Zo besluit Chipp dat Romy met haar blote kont in de modder moet zitten, wat ze onder luid gegil doet. Billy en Mehmet verzinnen weer dat de twee een rauw ei op moeten drinken. Romy wil het niet proberen maar Madilia besluit een poging te wagen. Het valt wel mee zegt ze als ze een slokje neemt maar het hele ei gaat haar toch te ver. Wat voor gekke opdrachten zullen de twee nog meer moeten doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *