Bas beloofd Cemal niet weg te sturen uit Utopia

Bas beloofd Cemal niet weg te sturen uit Utopia

Bas praat in de keuken met Cemal over de brief die de groep eerder vandaag ontvangen heeft. Wie zou jij naar huis sturen vraagt hij aan Cemal. Cemal adviseert Bas vervolgens om zijn grootste concurrent weg te stemmen. Je hebt maar één kans en je bent hier om te winnen legt hij verder uit. Dus als je mij was zou je jou niet naar huis sturen merkt Bas dan op. Cemal haalt zijn schouders op en zegt dat het eraan ligt of hij hem als een concurrent ziet.Dan laat Bas iets bijzonders weten aan zijn mede bewoner. Ik ga jou niet naar huis sturen vertelt hij. Niet omdat hij Cemal niet als concurrent ziet maar omdat Cemal al zolang in Utopia woont en Bas het hem gunt. Mede dankzij jou, heb ik vorig jaar gewonnen voegt hij eraan toe. Dit waardeert Cemal enorm en de mannen geven elkaar een handdruk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *