René voelt zich aangevallen door Romy die zich met de bar bemoeid

René voelt zich aangevallen door Romy die zich met de bar bemoeid

René is samen met Johan verantwoordelijk voor de bar, een taak die voorheen Romy deed. René heeft 40 liter bier bestelt voor de markt, iets wat volgens  Johan te weinig is. Johan heeft dit op zijn beurt aangegeven bij Romy. Romy heeft afgelopen geprobeerd dit probleem met de mannen op te lossen, zonder succes. Vandaag heeft ze het onderwerp tijdens het centraal aangekaart. René houdt echter voet bij stuk en weigert om extra bier te bestellen. Na het centraal stapt Romy dan ook op hem af. En legt René uit waarom ze heeft besloten om het punt in het centraal te bespreken. René reageert op zijn beurt dat hij zich erg aangevallen voelde. Dan moet ik wel bij mijn punt blijven gaat hij verder. Na een lang, goed gesprek begrijpen de twee elkaar beter en besluiten ze het onderwerp te laten rusten. René is verantwoordelijk voor de bar en het is dan ook aan hem wat hij doet met het bier.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *