Bas krijgt veel aandacht nu bekend is dat hij iemand weg moet sturen

Bas krijgt veel aandacht nu bekend is dat hij iemand weg moet sturen

Het nieuws uit de brief die Bas zojuist heeft voorgelezen zorgt voor een hoop onrust in de loods. Zo wordt er volop gespeculeerd en krijgen Demi en Fay het wel benauwd. De twee stappen op Bas af om hem te vragen of hij al iemand in gedachte heeft. Ja antwoordt Bas maar meer laat hij niet los. Ook Cemal zoekt Bas op. Ik denk dat jij je grootste concurrent naar huis gaat sturen concludeert Cemal. En dat is Ivan? vraagt Bas op zijn beurt. Cemal zat eerder aan Johan te denken. Of Billy voegt Bas eraan toe. De tweeling en Cemal zijn niet de enige die het moeilijk vinden om Bas met rust te laten. Baasie, ik houd van jou he grapt Romy. Madilia vertelt hem op haar beurt dat ze alles voor hem doet, zolang hij haar maar laat blijven. Maar er zijn grenzen vervolgd ze lachend. Billy heeft een andere aanpak. Ik vind dit prachtig. Ik zal dit dragen als een vrouw, je doet maar wat je moet doen. Prima als je me naar huis wil sturen maar ik ga niks anders doen dan dat ik nu doe zegt ze tegen Bas. Dat wil ik ook niet, blijf gewoon maar lekker uit m’n buurt rondt Bas het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *