Bas moet over twee weken iemand wegsturen uit Utopia

Bas moet over twee weken iemand wegsturen uit Utopia

Al een lange tijd speculeren de bewoners over het einde van Utopia. Er worden volop gesprekken gevoerd over afvalraces en de potentiële winnaars. Op deze nieuwe dag lijken de bewoners dichterbij het antwoord te komen op al hun vragen, er ligt namelijk een zwarte envelop in de brievenbus. Bas haalt deze envelop op en loopt naar de loods. Senna ziet de zwarte envelop, na Bas, als eerst. Ladies and gentlemen, een zwarte envelop schreeuwt hij naar de groep. Madilia en Romy gillen het uit van de zenuwen. De bewoners nemen plaats op de bank, terwijl Bas voor de groep gaat staan. Hij neemt het woord en haalt de brief uit de envelop. En leest vervolgens de brief voor. In de brief staat dat het nog even geheim blijft hoe de uiteindelijke winnaar wordt gekozen. Wel wordt iets anders duidelijk gemaakt, de bewoners zullen niet met zijn zeventienen blijven wonen. “Beste Bas, welkom terug in Utopia. Over precies twee weken moet jij aan de groep vertellen welke bewoner je naar definitief naar huis stuurt”, leest Bas hardop voor. Er klinken wat zuchten van de bewoners maar ze blijven redelijk kalm. Ik haat zwarte enveloppen jammert Madilia. Bas merkt op dat hij het jammer vindt dat hij nog zo lang heeft. Wie zal de hij uiteindelijk naar huis sturen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *