Beau vindt de komst van Bas ongemakkelijk maar meer ook niet

Beau vindt de komst van Bas ongemakkelijk maar meer ook niet

Met de binnenkomst van Bas zijn alle ogen op hem gericht maar ook Beau wordt goed in de gaten gehouden. Afgelopen avond besluiten Demi en Fay eens met haar te gaan praten. Denk je dat hij blijft? vraagt Fay. Beau antwoordt dat ze denkt dat Bas, net als Ivan, tot het einde blijft. De tweeling deelt ook deze mening. Het is een rare dag laat Demi met een zucht weten. Beau vindt het op haar beurst best heftig dat er in vier maanden zoveel is gebeurd, doelend op het feit dat Bas inmiddels samenwoont en verloofd is. Het is wel heel leuk voegt ze eraan toe. Demi is benieuwd of Beau ook met Johan had gezoend als ze wist dat Bas terug zou komen. Jawel zegt Beau waarna ze uitlegt dat ze niks meer voor Bas voelt. Het is meer dat het ongemakkelijk is en daarmee is volgens haar alles gezegd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 14:50

    Goed zo Beau sta er boven DIE LOSER HEEFT IN TWEE JAAR NIETS GEPRESTEERD DAN ALLEEN MET BEESTJES GEKNUFFELD.gA DOOR WAAR JE MEE BEZIG BENT JE BENT DELIEFSTE IN MIJN OGEN.hET KAN ALLEEN NOG MEER AFZAKKEN.

  2. ROb at 11:24

    Volgens mij moet erf totaal geen probleem zijn omdat Bas nu in Utopia is gekomen. Ze hebben duidelijke allebei een andere richting gekozen, daar is niets mis mee lijkt mij. Bas is blij met Do en is inmiddels verloofd en Beau is inmiddels blij met Johan, die hebben nu verkering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *