Chipp en Ivan presenteren het boks promotie filmpje waar ze aan gewerkt hebben

Chipp en Ivan presenteren het boks promotie filmpje waar ze aan gewerkt hebben

Toen Ruud Utopia weer verliet, daagde hij Ivan uit voor een bokswedstrijd. Ivan heeft de uitdaging aangenomen en is daarom al bezig met het trainen voor de grote wedstrijd. Om te laten zien wat hij in huis heeft, heeft Chipp een boks promotie filmpje met hem opgenomen. Chipp heeft het filmpje af en de twee laten dit afgelopen avond aan de groep zien. Als alle bewoners zich op de bank hebben verzameld, neemt Ivan het woord. Hij praat vol lof over Chipp z’n edit skills en gebaart dan naar hem dat de video afgespeeld kan worden. Terwijl de bewoners nieuwsgierig toekijken, gaat de video van start op de beamer. In de video zie je Ivan hard trainen voor de wedstrijd. En verschijnt in de video ook in pak, waarin hij vragen beantwoord die Chipp stelt over de wedstrijd en zijn tegenstander Ruud. De bewoners zijn duidelijk onder de indruk van Ivan zijn woorden, oefeningen en hoe Chipp de video in elkaar gezet heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *