Oud Utopia bewoner Bas keert terug in de mini samenleving

Oud Utopia bewoner Bas keert terug in de mini samenleving

Oud Utopia bewoner Bas is in de mini samenleving gestapt met kist. Het lijkt dat hij weer terug komt!  Billy is de eerste die hem ziet en op hem afstormt! Al snel hebben ook de andere bewoners door wat er gaande is en al snel rent iedereen naar buiten om Bas te begroeten. Er wordt gegild en geschreeuwd en de groep is overduidelijk enthousiast door zijn komst. Nadat Bas vol enthousiasme welkom is geheten, loopt de hele groep de loods in, waar iedereen plaats neemt om te horen wat Bas komt doen. Beau staat ondertussen in de keuken met Madilia en lijkt niet per se blij te zijn met zijn komst. Hij gaat maar mooi bij José in de caravan zegt ze sarcastisch tegen haar.

Als de groep zich verzameld heeft rondom Bas vraagt Billy hem wat hij komt doen. Ik ben natuurlijk Utopiaan van het jaar 2016 en ik ben hier om hier te wonen legt Bas uit. Je blijft gewoon? vraagt Romy. Ja ik blijf, ik heb toch ook mijn kist bij me antwoordt hij. De groep vraagt Bas of het niet net is zoals bij Ruud, dat hij een dag later weer naar huis gaat. Maar dat ontkent Bas. Nee ik blijf benadrukt hij enthousiast. Het is de groep opgevallen dat Bas een ring om zijn vinger draagt en al snel rijst de vraag of Bas soms verloofd is met Do. Bas vertelt dat de ring van zijn overleden oma is maar dat hij wel nieuws heeft. Ik heb haar eergisteren ten huwelijk gevraagd vervolgd hij glunderend, waarna er luid gejuich klinkt vanuit de groep. En ze zei nee grapt hij vervolgens lachend. De bewoners zitten vol met vragen en stellen die dan ook aan Bas. Zo vraagt iedereen zich af of de dieren weer terugkomen, maar Bas vertelt van niet. Ze zitten op hun plek waar ze nu zijn legt hij uit. De groep blijft nog een tijdje zitten om Bas het hemd van het lijf te vragen. De terugkomst van Bas heeft een hoop losgemaakt bij de groep!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *