Hoe reageert Beau op de terugkomst van Bas?

Hoe reageert Beau op de terugkomst van Bas?

Toen Bas nog in Utopia woonde hebben hij en Beau een tijdje een romantische tijd gehad. Deze stopte toen Bas naar huis ging en inmiddels heeft Beau het erg leuk met Johan. Vandaag is Bas echter weer teruggekeerd naar Utopia, om hier tot het einde te blijven wonen. Hoe reageert Beau op zijn terugkeer? Toen Beau zag dat Bas het terrein op liep, was haar eerste reactie rustig maar terughoudend. Tegen Madilia vertelde ze sarcastisch dat Bas maar lekker bij José in de caravan moet gaan liggen. Wat later kwam de groep samen om van Bas te horen wat hij kwam doen. Beau deed enthousiast mee aan het vragenvuur en luistert met een glimlach op haar gezicht naar Bas zijn verhalen. Na de uitleg van Bas snelt ze samen met Linda terug naar de keuken, waar de twee eerder samen aan het koken waren. Nou bedankt Bas zegt ze grappend, omdat haar soep is aangebrand. Al snel komt ook Romy binnen, die vraagt of Beau oké is. Beau antwoordt van wel en Romy heeft veel respect voor haar. Jij bent zo goed in dit soort situaties complimenteert ze haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *