Hoe reageert de groep op de terugkeer van Bas?

Hoe reageert de groep op de terugkeer van Bas?

Nadat Ivan een paar weken geleden terug is gekomen, is ook Bas vandaag teruggekeerd in Utopia. Hij heeft de groep verteld dat hij van plan is om te blijven en werd door de bewoners met open armen ontvangen. Johan stapt na Bas zijn uitleg als eerste op hem af om even met hem te praten. Hij had niet verwacht dat Bas zo snel weer terug zou zijn maar vindt het wel leuk. Nu kan je mooi helpen met het eindfeest zegt hij lachend. Ook de andere bewoners praten na over wat er zojuist is gebeurd. Chipp, Fay, Demi en Romy speculeren over wat er de komende tijd allemaal zal gaan gebeuren nu ook Bas terug is. Mehmet, Billy en Madilia zoeken elkaar buiten op om te praten over Bas zijn terugkomst. Hij heeft alle recht om hier te zijn aldus Mehmet. Wel vindt het drietal het spannend en zijn ze benieuwd wat hen te wachten staat. Madilia vindt op haar beurt vooral de timing frappant. Gisteren kwamen we erachter dat Beau en Johan gezoend hebben en vandaag komt hij binnenlopen vervolgd ze lachend. Billy vindt het vooral heel erg leuk dat haar maatje terug is. Het voelt alsof hij nooit is weggeweest eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *