De Party doet een telefonisch interview met Beau en Johan over de zoen en hun relatie

De Party doet een telefonisch interview met Beau en Johan over de zoen en hun relatie

We omschrijven nog even een gebeurtenis van net voordat Bas weer Utopia in liep als bewoner. Johan en Beau hebben namelijk een telefoontje ontvangen van de Nederlandse pers. De Party is namelijk benieuwd naar de chemie tussen Johan en Beau. Twee dagen geleden hebben Johan en Beau voor het eerst gepassioneerd gezoend. Sindsdien zijn de twee niet meer bij elkaar weg te slaan en dat is ook de Nederlandse pers niet ontgaan. Gisteren ontvingen ze een mail van weekblad Party, die graag met de twee wil spreken. Dankzij deze mail wisten ook gelijk alle andere bewoners dat de twee eindelijk hadden gezoend. Johan en Beau krijgen dan ook telefoon. De twee gaan richting Beau haar huisje om rustig te kunnen praten met de Party. Geduldig beantwoorden ze alle vragen die hen gesteld worden. De twee vertellen dat ze het erg leuk hebben samen en benieuwd zijn waar het schip strandt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *