Beau en Linda bespreken de terugkeer van Bas naar Utopia

Beau en Linda bespreken de terugkeer van Bas naar Utopia

Bas is teruggekeerd naar Utopia als bewoner en dat zorgt voor de nodige gesprekken. Beau en Linda zoeken buiten een rustig plekje op om er even met elkaar over te praten. Zou hij echt blijven vraagt Linda zich hardop af. Hij heeft natuurlijk wel een grotere kans om te winnen omdat hij Utopiaan van het Jaar is geweest reageert Beau. Dit had ik echt niet verwacht, want hij is pas zo kort weg gaat Linda verder. Volgens haar is Bas destijds weggegaan omdat Utopia klaar was voor hem. Ze is dan ook erg benieuwd wat hij de komende maanden gaat doen. Maar ik wil hem rustig de kans geven om te wennen, iedereen springt er nu als aasgieren bovenop gaat ze verder. Beau is ook benieuwd naar de reactie van de overige bewoners. Ik ben benieuwd wat Bil gaat doen voegt ze eraan toe. En onderschat Mehmet ook niet vult Linda haar aan. Die smult van dit soort dingen eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *