Beau is nuchter op de komst van Bas en presentatrice Kim-Lian van der Meij komt langs in Utopia

Beau is nuchter op de komst van Bas en presentatrice Kim-Lian van der Meij komt langs in Utopia

Nu Bas terug is in Utopia zijn de overige bewoners benieuwd hoe het met Beau gaat. Gaat het wel goed Beau? vraagt Romy aan haar. Voordat Beau antwoord kan geven gaat ze verder. Je kan ook helemaal van de leg zijn maar ik vind dat je er goed mee omgaat. Ik zou helemaal trillend achter mijn pannetje staan vervolgt ze. Beau reageert nuchter op de vragen. Het loopt allemaal wel los benadrukt ze. De dingen zijn gelopen zoals ze gelopen zijn besluit ze. Niet veel later keert de rust weer terug in huize Utopia maar dat is voor korte duur. De groep krijgt weer bezoek. Het is presentatrice Kim-Lian van der Meij, die samen met pottenbak lerares Liselore een pottenbak workshop komt geven. Enthousiast geeft het tweetal de groep een uitleg over wat de bedoeling is en al snel kan iedereen aan de slag. Het beloofd een creatieve middag te worden in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *