Er mag één Utopiaan meedoen aan het nieuwe programma Stelletje Pottenbakkers van SBS6

Er mag één Utopiaan meedoen aan het nieuwe programma Stelletje Pottenbakkers van SBS6

Als de bewoners klaar zijn met pottenbakken, heeft Kim-Lian nog een mededeling voor de groep. Ze vertelt dat er in maart een tv-programma start, dat “Stelletje Pottenbakkers!” heet. Hierin zullen bekende Nederlanders de ambacht van het pottenbakken onder de knie krijgen. Er zijn al een paar namen bekend vervolgt Kim-Lian haar verhaal. Zo zullen onder andere Patricia Paay en Robin Martens meedoen. Maar er is nog één plek vrij, die mag worden ingevuld door een bewoner. Jullie moeten als groep unaniem beslissen wie dit gaat doen. Jullie krijgen vanaf nu één uur de tijd! legt ze verder uit. De groep reageert enthousiast en gespannen en gaat in overleg.

Het is duidelijk dat een groot deel van de bewoners interesse heeft om mee te doen. Maar er zal unaniem besloten moeten worden, wat maakt dat een aantal bewoners zich bij voorbaat al terugtrekken. Wie wil zijn leven wijden aan pottenbakken vraagt Bas hardop. Want we moeten het echt serieus nemen legt hij verder uit. De handen van Johan en Fay vliegen de lucht in als hij zijn vraag heeft gesteld. Het is duidelijk dat de groep het moeilijk heeft met de keuze, want er laait een behoorlijke discussie op over wie er nou mee moet doen met het programma. Er wordt besloten dat er gestemd gaat worden. Johan, René, Madilia, Fay en Linda doen mee. Na de stemming staan Fay en Linda gelijk. Ivan is echter boos, hij snapt niet dat zijn mede bewoners  hebben gekozen voor Fay of Linda. Er ontstaat een flinke discussie en Ivan en Chipp gaan met ruzie uit elkaar. Gaan de inwoners er ooit uitkomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *