Linda mag meedoen aan het tv programma Stelletje Pottenbakkers

Linda mag meedoen aan het tv programma Stelletje Pottenbakkers

Nadat het weer wat rustiger is geworden nemen de bewoners weer plaats op de banken. Kim-Lian heeft de bewoners verteld dat er binnen een uur iemand gekozen moet worden dus er is haast geboden. We moeten unaniem stemmen, dus laten we nu eerst stemmen en dan kijken of iedereen het ermee eens is zegt Beau. Er laait weer een lichte discussie op omtrent het stemmen, niet iedereen is het met elkaar eens. Na een tijdje zijn de bewoners er dan toch uit, er kan worden gestemd op Linda en Fay en daarna wordt besloten of iedereen het ermee eens is. Zullen we een rondje maken? vraagt Beau aan de groep. Iedere bewoner noemt vervolgens om de beurt op wie hij of zij stemt. De vrolijke stemming heeft plaatsgemaakt voor een ietwat treurige stemming na de enorme discussie van net. Het ziet ernaar uit dat Linda heeft gewonnen zegt Beau uiteindelijk. Fay barst in tranen uit maar geeft Linda toch een dikke knuffel. Linda is blij maar laat dit niet al te goed merken omdat ze het moeilijk vindt voor Fay. Ze trekt zich terug achter de pc om de mail naar Kim-Lian te typen dat zij de gelukkige is die mee mag doen met tv programma Stelletje Pottenbakkers.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *