Fay is erg emotioneel omdat ze niet mee mag doen aan het tv programma Stelletje Pottenbakkers

Fay is erg emotioneel omdat ze niet mee mag doen aan het tv programma Stelletje Pottenbakkers

Linda is door de groep uitgekozen om mee te mogen doen aan het tv programma “Stelletje Pottenbakkers!” Fay had ook heel graag mee willen doen en werd dan ook emotioneel. Het is kinderachtig dat ik nu moet huilen maar ik had me er gewoon op verheugd laat ze met een snik weten. Romy snapt dat ze verdrietig is. et is niet gek Fay. Het zijn ook de zenuwen en je wilde dit gewoon heel graag vervolgd ze troostend. Al snel komt ook Linda erbij staan, die Fay ook probeert te troosten. Fay kan gelukkig snel alweer lachen. Dat ik zo zou moeten huilen om pottenbakken lacht ze door haar tranen heen. Linda drukt haar op het hart dat ze samen zullen oefenen en dat doet Fay zichtbaar goed. Fay, Demi en Romy praten nog even na als Linda weg is gelopen om een mail te sturen naar Kim-Lian. Romy vindt het jammer dat de keuze voor zo’n grote discussie heeft gezorgd binnen de groep. Ook Fay baalt daarvan maar ze is wel blij dat er nu een eerlijke keuze voor Linda is gemaakt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *