Chipp vindt het niet normaal hoe Ivan uitviel tegenover de groep en kan hem niet vergeven

Chipp vindt het niet normaal hoe Ivan uitviel tegenover de groep en kan hem niet vergeven

Terwijl de bewoners één inwoner moeten aanwijzen die mee mag doen aan het programma Stelletje Pottenpakkers! ontstaat er een ruzie tussen Ivan en Chipp. Ook Linda en Ivan worden het niet met elkaar eens. Zo vindt Linda het belachelijk dat Ivan zijn poot stijf wil houden als de rest van de bewoners het wel met elkaar eens is. Ze vindt dit egoïstisch en ze begrijpt niet dat Ivan zich zo opstelt. Als iedereen weer een beetje is gekalmeerd zoekt Linda Ivan op. Ze geeft hem vrijwel meteen een knuffel. De ruzie lijkt al gauw vergeten en de twee kunnen weer met elkaar lachen. Toch wordt de discussie nog wel besproken. Zo vertellen ze allebei waarom ze boos werden en waarom ze bepaalde dingen hebben gezegd. Je blijft maar herhalen wat je zegt aldus Linda. Ivan vindt juist dat er vaak door hem heen gepraat wordt en dat hij zijn mening zo niet duidelijk kan uitten. Na een goed gesprek besluiten de twee de discussie te vergeten. Eind goed al goed.

Uiteindelijk loopt Ivan naar Chipp toe. Just so you know, ik ben er ook overheen hè zegt hij tegen hem. Maar dit is voor Chipp geen reden om hem te vergeven. Hij vindt het niet normaal hoe Ivan tegen hem tekeer ging. Ivan merkt op dat de groep Chipp ook vaak vergeeft als hij een woede uitbarsting heeft. Chipp vindt deze situatie heel anders. Kijk hoe je reageert op dat ik je hypocriet noem legt hij verder uit. En vindt nog steeds dat Ivan hypocriet deed. Ivan vindt het op zijn beurt weer een grote belediging dat Chipp hem hypocriet noemt. De twee worden het niet eens en kibbelen verder. Ik kan hier echt niets mee zucht Chipp na een tijdje. Ivan haalt z’n schouders op en vertelt dat hij alleen wil laten weten hoe hij erin staat. Nu weet je ook hoe ik erin sta reageert Chipp bot. Hiermee is de discussie afgelopen en loopt Ivan weer weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *