Brengt alle hectiek van vandaag Madilia en Linda dichter bij elkaar?!

Brengt alle hectiek van vandaag Madilia en Linda dichter bij elkaar?!

De terugkeer van Bas heeft veel teweeg gebracht en ook het pottenbakken en het nieuws dat er een bewoner mee mag doen aan Stelletje Pottenbakkers zorgt voor ophef. Terwijl er hier en daar nog wat nagepraat wordt over wat er allemaal is gebeurd, trekt Madilia zich terug op de vide. Linda komt bij haar zitten en vertelt over de discussie die ze met Ivan heeft gehad. De twee hebben een goed gesprek en de ruzie die ze al dagen hebben, lijkt voor even vergeten. Na een tijdje begint Madilia haar stem te trillen. Ik vind het gewoon jammer dat ik geen één stem heb gekregen merkt ze op. Linda biedt een luisterend oor terwijl Madilia huilend haar frustratie uit. Als het op zo’n manier moet, dan hoeft het van mij niet eens meer vervolgd ze doelend op de deelname aan Stelletje Pottenbakkers. Toch kan ze het moeilijk verteren dat niemand het haar gunt om mee te doen aan het programma. Linda legt uit dat ze Madilia wel een stem had willen geven maar dit niet heeft gedaan omdat de kans zo klein was dat zij het zou worden. Maar het gaat om het gevoel antwoordt Madilia verdrietig. Dan ga je toch lekker met mij samen oefenen probeert Linda haar op te vrolijken. Dit lijkt te lukken en langzaam verschijnt er weer een glimlach op het gezicht van Madilia waarna de twee nog lang doorkletsen.

Nadat Madilia haar verdriet met Linda heeft gedeeld, praten de twee door over de komst van Bas. Wat vind je ervan dat Bas terug is gekomen? vraagt Madilia aan haar. Linda weet niet wat ze ervan moet vinden. Madilia vertelt daarna dat ze het juist wel grappig vindt maar ze vraagt zich wel af hoe Beau het vindt. Ik ben benieuwd hoe Beau zich erbij voelt, want zij hield oprecht van hem benadrukt ze. Linda legt uit dat het een ongemakkelijke situatie is en ze vertelt over de paar worden die de twee hebben gewisseld. De timing is natuurlijk ook twisted lacht Linda, doelend op het feit dat er net iets is opgebloeid tussen Beau en Johan. De twee dames denken wel dat de twee nog gaan praten en dat er uiteindelijk niet zoveel aan de hand is. Beau is gewoon heel happy met Johan concludeert Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *