Mehmet voelt een onderlinge strijd toenemen door de komst van Bas

Mehmet voelt een onderlinge strijd toenemen door de komst van Bas

Vanmiddag is Bas weer in Utopia komen wonen, om er voor de laatste maanden te blijven wonen. Mehmet en Cemal zoeken elkaar op om te praten over zijn terugkeer. Mehmet vraagt hoe Cemal tegen de terugkomst van Bas aankijkt. Ik zie geen dreigement antwoordt Cemal. Maar hij heeft wel echt de gunfactor gaat hij verder. Mehmet geeft op zijn beurt aan dat hij Bas wel een leuke kerel vindt, waarmee hij het goed zou kunnen vinden. En is wel benieuwd wat Bas allemaal in petto heeft. Hij moet het natuurlijk wel nog allemaal waarmaken benadrukt hij. Als Cemal daarna aan Mehmet vraagt of hij onderlinge strijd voelt, geeft Mehmet aan dat dit inderdaad zo is. Vooral bij Billy maar ook Ivan en Linda zijn aan het aanpoten legt hij uit. Ze werken hard maar wie zegt dat dat het criterium is om te winnen vervolgt hij mysterieus.  Het tweetal babbelt nog even verder over de laatste maanden van Utopia, waarna ze ieder weer hun eigen weggaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *