Linda en Madilia vormen weer een koppel voor de boodschappen

Linda en Madilia vormen weer een koppel voor de boodschappen

De boodschappen bestellen is en blijft een dingetje in Utopia. Nadat Linda en Madilia hadden aangegeven dat ze de taak niet meer op zich wilde nemen, bood Baldr zich aan. Al snel kwam de hij erachter dat hij het niet in zijn eentje aankon, waarna Ivan zich opofferde om hem te helpen. Ivan is er alleen nu ook klaar mee en hij besluit op Linda af te stappen. Ivan geeft aan dat hij het ook niet langer wil doen, Bas zit naast Linda en luistert mee naar Ivan zijn verhaal. Het drietal besluit de groep bij elkaar te roepen. Samen met Madilia en Baldr gaan ze vervolgens voor de groep staan. Bas stelt voor om te stemmen voor een boodschappenkoppel Madilia en Linda of Ivan en Baldr. Maar voordat de bewoners  echt kunnen stemmen, wil Bas nog één ding kwijt. Boodschappen is ook het maken van een vriendschap grapt hij. En legt uit dat de vriendschap van Madilia en Linda sinds het neerleggen van de boodschappen taak afbrokkelt en dat ze daarom beter weer de taak kunnen oppakken. Dus wie doet er mee? vraagt hij vrolijk, terwijl hij zijn hand opsteekt. Alle handen van de bewoners gaan de lucht in, gepaard met luid gejuich. Madilia en Linda zullen voortaan weer de boodschappen doen. Hoe lang zal het goed blijven gaan tussen Linda en Madilia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *