Romy maakt zich zorgen om de bier voorraad

Romy maakt zich zorgen om de bier voorraad

Johan heeft Romy eerder even apart genomen. Johan legde uit dat René te weinig bier had besteld voor de markt. Hij vroeg Romy om hulp, aangezien zij voorheen de bar altijd heeft gedaan. Romy is daarmee naar René gegaan maar René was het hier niet mee eens en hij was ervan overtuigd dat zijn voorraad groot genoeg was. Romy besloot daarop Ivan, Johan en René bij elkaar te roepen om met elkaar te praten. Maar sinds Johan de sloten van de bar open heeft gebroken, willen hij en René niet meer met elkaar praten. Daarom heeft ze de mannen apart gesproken. Ivan adviseerde Romy om het gewoon te laten gebeuren, aangezien het haar verantwoordelijkheid niet meer is en René als verantwoordelijke bij zijn standpunt blijft. Johan heeft besloten zijn handen ervan af te trekken. Toch zit Romy er nog steeds mee in haar maag en afgelopen avond laat ze aan Mehmet en Billy weten wat er aan de hand is. Billy en Mehmet zijn het helemaal met Romy eens en merken op dat er ook te weinig bier is besteld. Het drietal spreekt af om het probleem morgen aan te kaarten tijdens het centraal. Hopelijk wordt het probleem snel opgelost en ontstaat er geen tekort aan bier…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *