Flink wat bewoners vragen zich af hoe het nu tussen Beau en Bas gaat

Flink wat bewoners vragen zich af hoe het nu tussen Beau en Bas gaat

De terugkomst van Bas heeft veel teweeg gebracht in Utopia en ook afgelopen avond was hij onderwerp van gesprek. Ik denk dat Johan het ongemakkelijk vindt dat Bas er is zegt Cemal. Dat kun je wel merken aan hem antwoordt Mehmet. Volgens de twee blijft er altijd een bepaalde spanning tussen Beau en Bas, omdat ze elkaar ooit leuk hebben gevonden. Ze zijn dan ook erg benieuwd hoe dit de komende maanden zal gaan. Wat een timing he, net nadat Johan en Beau hebben gezoend lacht Mehmet.

Ook Romy houdt zich bezig met de situatie tussen Bas en Beau. Ik vind dat zij hier zo goed mee omgaat merkt ze op. Maar misschien gaat ze vanbinnen wel kapot antwoordt Billy. Dit zet Romy aan het denken en daarom besluit ze zo met Beau te gaan praten. Voor Romy dit doet bespreekt ze de komst van Bas met Demi en Fay. Denk je dat hij hier met een twist is vraagt ze zich hardop af. Romy heeft namelijk gezien dat Bas wel erg weinig spullen bij zich heeft. Waarom zou Bas wel blijven maar Ruud niet? vraagt Demi. Maar hier hebben de vrouwen geen duidelijk antwoord op. Ze besluiten om alles op zich af te laten komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *