Billy ziet Bas als een serieuze tegenstander in de strijd om Utopia te winnen

Billy ziet Bas als een serieuze tegenstander in de strijd om Utopia te winnen

De terugkomst van Ivan zorgde er bij Billy voor dat de strijd om de uiteindelijke titel echt begon. Met de komst van Bas heeft ze er nog een concurrent bij en dit houdt haar erg bezig. Met Mehmet bespreekt ze haar tegenstander. The game is on merkt Billy op waarna ze aan Mehmet vertelt hoe Bas precies in elkaar zit. Volgens haar is Bas een ontzettend slimme tegenstander die precies weet wat hij op welk moment moet zeggen. Hij kent mijn zwakke punten gaat ze verder. Daarom denkt ze dat ze niet alles wat Bas zegt, serieus moet nemen. Want hij wil me uit balans brengen benadrukt ze. Maar vertelt verder dat ze niet van plan is om zich uit balans te laten brengen. Ik ga gewoon voor de titel besluit ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jeroen at 12:29

    Ze ziet iedereen als serieuze tegenstander, maar ze maakt geen schijn van kans. De kijkers kotsen haar uit, snap ook niet waarom zij denkt DE Utopiaan moet worden.

  2. ROb at 10:37

    Ze heeft helemaal geen recht om te winnen, ze heeft, naar mijn mening, 5 keer aan één stuk een publieke stem gekregen om er uit te gaan, op de eerste plaats. Waar haalt ze echt die hoogmoed vandaan. Ze heeft meer kapot gemaakt dan dat ze actief aan leuke dingen mee deed. Ruud heeft ze kapot gemaakt, Jessie heeft ze kapot gemaakt en nu bijna Johan, gelukkig kon Johan er gemakkelijk overheen stappen. Het zou mij, en ik denk vele andere kijkers, verbazen als zij Utopiaan van het jaar zou worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *