Johan en Beau maken hun onenigheid goed met een flinke tongzoen

Johan en Beau maken hun onenigheid goed met een flinke tongzoen

Nadat Billy Johan niet heeft kunnen vinden besluit Beau Johan op te zoeken. Als ze in de boot kijkt vindt ze hem, mokkend in zijn bed. Ik heb even geen zin zegt Johan boos, maar Beau laat zich niet wegsturen. Ze kruipt naast Johan in bed om te bespreken wat er zojuist is fout gegaan. Wat is er nou? vraagt ze met een lieve stem. Zonder op antwoord te wachten vertelt ze hem dat het idee van een romantisch diner echt wel uit haarzelf kwam. De ruzie lijkt al gauw vergeten en de twee geven elkaar een dikke knuffel. Na de knuffel praten de twee nog wat na terwijl Beau haar been over Johan heen slaat. Er worden heen en weer wat flirterige opmerkingen gemaakt en Johan verplaatst zijn hand naar de billen van Beau. Dan buigt hij zijn gezicht richting Beau en zoent haar. Beau beantwoordt zijn zoen en klimt bovenop Johan, waarmee de eerste tongzoen een feit is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *