Beau vertelt dat alles weer goed is met Johan maar verzwijgt de tongzoen

Beau vertelt dat alles weer goed is met Johan maar verzwijgt de tongzoen

Als Beau na haar zoenpartij met Johan terug de loods in loopt zijn vooral Romy en de tweeling erg benieuwd hoe het nu tussen haar en Johan is. Beau vertelt dat het misverstand van de date is uitgepraat en dat alles weer koek en ei is. Wat ze niet vertelt is dat de twee hun ruzie hebben goedgemaakt met een intieme tongzoen. Terwijl Beau over haar miscommunicatie vertelt, luistert Johan haar af. Het is weer goed zegt Beau vrolijk. Volgens haar wist Johan zich gewoon geen houding te geven. Als Johan en Beau elkaar in de woonkamer tegenkomen kunnen ze beiden een lach niet onderdrukken. De twee maken continu oogcontact en er wordt hier en daar wat geflirt. Hoelang zal het duren voordat de andere bewoners doorhebben wat er in de boot is gebeurd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *