Ivan en Linda hebben een goed gesprek in de nacht

Ivan en Linda hebben een goed gesprek in de nacht

Nadat Ivan en Linda afgelopen avond een avondwandeling gemaakt hebben kletsen de twee nog even door in de loods. Ivan is benieuwd hoe het nu ceht met Linda gaat en daarmee doelt hij voornamelijk op de ruzie tussen haar en Madilia. Veel mensen springen als hyena’s op je af om verhaal te halen zegt hij. Linda is het hiermee eens maar geeft aan dat ze geen behoefte heeft om er met iedereen over te praten. Al snel komt ook de discussie tussen Madilia en Ivan over de merchandise en het verbouwen van de winkel ter sprake. Toen was het voor mij wel even klaar laat Linda weten. De discussies worden haar te veel en haar vriendschap met Madilia eist z’n tol. Ivan zegt vrij weinig en biedt haar vooral een luisterend oor. Maar dan gaat het gesprek ineens over hem. Zo vindt Linda dat Ivan zijn mening vaak wat rustiger kan formuleren. En legt uit dat hij hierdoor ook minder weerstand van de groep zal krijgen. De twee kletsen nog even door en gaan daarna allebei hun eigen bed in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *