Linda is ervan overtuigd dat een mede bewoner Madilia en haar uit elkaar wilde drijven

Linda is ervan overtuigd dat een mede bewoner Madilia en haar uit elkaar wilde drijven

Madilia en Linda hebben gisteren hun vriendschap op pauze gezet want de twee lijken niet meer door één deur te kunnen. Linda heeft daarna een lang gesprek met Ivan gehad, waarin hij iets opmerkelijks zei. Op deze nieuwe dag vertelt Linda het aan José. Volgens Ivan is er namelijk door een bewoner gezegd dat Madilia en Linda uit elkaar moesten omdat ze een te sterk duo waren. Nou dan zijn ze daar in geslaagd vervolgd Linda luchtig tegen José. José kijkt verbaasd naar haar mede bewoner. Maar Linda is iets minder verbaasd dat er zoiets is gezegd. De twee speculeren over welke bewoner deze opmerking gemaakt kan hebben en Linda heeft al een sterk vermoeden…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *