Fay barst in tranen uit door het slaapkamer gedoe

Fay barst in tranen uit door het slaapkamer gedoe

De ingewikkelde slaapsituatie gaat Fay niet in de koude kleren zitten. Toen Demi haar vertelde dat zij en Senna weer in het keetje zouden slapen reageerde ze niet enthousiast. Ook Chipp was niet blij met dit nieuws. Demi merkt dat zij en Senna niet erg gewenst zijn en dit zorgt voor de nodige spanning tussen de tweeling. Fay voelt zich hier op haar beurt weer rot over en heeft Demi met tegenzin vertelt dat ze altijd welkom is. Ik vind het juist gezellig benadrukt ze. Ook Romy bemoeit zich met de situatie. Om het probleem om te lossen wil ze in de chill hoek een soort loveroom voor Senna en Demi creëren. Op deze manier kunnen alle stelletjes genieten van hun privacy en heeft Baldr zijn nachtrust terug. Toch lijkt Fay hier niet tevreden mee te zijn. Kom maar gewoon bij mij slapen zegt ze tegen haar. Niet veel later wordt Fay emotioneel. Ze voelt zich rot maar waarom, dat weet ze niet precies. Ik haal nergens meer plezier uit vertelt ze snikkend aan Demi en Chipp. Demi en Chipp praten met haar en doen er alles aan om haar te troosten. Chipp begrijpt weinig van Fay maar gelukkig toont Demi wel begrip en lijkt ze langzaam te kalmeren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *