Demi wil in haar eigen bed slapen tot grote onvrede van Fay en Chipp

Demi wil in haar eigen bed slapen tot grote onvrede van Fay en Chipp

Sinds Senna en Demi veel tijd met elkaar doorbrengen slaapt ze bijna elke avond bij Senna in bed. Dit gaat ten koste van de nachtrust van Baldr, die in dezelfde ruimte slaapt. Daarom heeft Baldr aan Senna gevraagd of Demi wat minder vaak kan blijven logeren. Senna begrijpt dit en heeft dit met Demi besproken. Demi heeft dit op haar beurt weer met Fay besproken. Ik slaap vanavond in mijn eigen bed zegt Demi dan ook. Fay reageert niet erg enthousiast. Je kan toch ook daar slapen en rekening met Baldr houden voegt ze eraan toe. Demi heeft daar echter geen zin in en wil gewoon wat vaker in haar eigen bed slapen. Fay en Chipp slapen in het oorspronkelijke bed van de tweeling en daarom moeten Senna en Demi in het bed van Chipp. Fay vertelt haar zus dat het bed niet helemaal schoon meer is. Nou dan slaap ik wel hier reageert Demi geïrriteerd, doelend op het bed in de chill hoek. De twee belanden al snel in een discussie aangezien Demi vindt dat Fay boos reageert. Fay vindt op haar beurt juist dat zij helemaal niet boos reageert. Het is toch niet erg benadrukt ze. Het lijkt anders wel alsof je het erg vindt antwoordt Demi. Dit is volgens Fay helemaal niet waar. Het is juist gezellig sluit Fay af maar beiden lijken hier niet van overtuigd.

Niet veel later vertelt Fay aan Chipp dat Demi bij hen komt slapen. Ze slapen vanavond in jouw bed zegt Fay met een grote lach op haar gezicht. Godverdomme antwoordt Chipp. Hij is totaal niet blij om dit te horen en Fay lijkt deze mening met hem te delen. Het was zo chill met z’n tweeën voegt Fay er met een zucht aan toe. Ja en dan komen die idioten antwoordt Chipp. Snel gaat Fay weer terug naar Demi om de reactie van Chipp met haar te delen. Hoe zal Demi reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *