Johan is kwaad en wil geen advies over zijn date met Beau

Johan is kwaad en wil geen advies over zijn date met Beau

Sukkel roept Billy als ze Johan bij de telefooncel ziet staan. Kom op man voegt ze eraan toe. Wat nou kom op man!? roept Johan boos terug naar Billy. Billy probeert vervolgens uit te leggen dat Beau hartstikke erg haar best heeft gedaan. Ze vat het gewoon verkeerd op. Ik voelde me ongemakkelijk en dan ben ik er klaar mee antwoordt Johan. Dat is weglopen, dat is zonde reageert Billy op haar beurt maar Johan heeft hier dan weer geen boodschap aan. Ook het advies van Billy om tegen Beau te zeggen dat hij zich ongemakkelijk voelt, lapt hij aan zijn laars. Het zal allemaal wel, ik voel me al een paar maanden ongemakkelijk vervolgd hij mopperend waarna hij boos wegloopt.

Uiteindelijk besluit Billy Johan maar weer op te zoeken omdat ze het toch wel zielig vindt. Maar voor ze dit doet vertelt ze aan Beau en de rest van de bewoners dat Johan het gewoon moeilijk vindt. Hij weet gewoon niet hoe hij hierop moet reageren Beau merkt Billy op. Hij vindt het gewoon ongemakkelijk en dan reageert hij zo gaat ze verder. Daarna gaat ze op zoek naar Johan.  Dit vind ik zielig mompelt ze in zichzelf. Johan heeft echter geen zin in bezoek en houdt zich schuil in de boot. Billy roept zijn naam maar krijgt geen reactie, waarna ze haar zoektocht al gauw staakt. Beau is getriggerd door de woorden van Billy en besluit ook op zoek te gaan naar Johan. Zal zij hem wel vinden? Het vervolg lees je zo!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *