De bewoners reageren verbaasd op de reactie van Johan tijdens zijn date met Beau

De bewoners reageren verbaasd op de reactie van Johan tijdens zijn date met Beau

Billy staat buiten als ze Johan het huisje van Beau ziet verlaten. Niet veel later volgt Beau. Is het uit de hand gelopen? vraagt Billy, die de twee nog lang niet had verwacht. Beau legt uit dat Johan denkt dat deze date niet uit haarzelf kwam. Hij denkt dat ik me heb laten opnaaien door de meiden voegt ze eraan toe. Typisch weer reageert Billy. Als Beau niet veel later de loods binnenstapt vragen ook de andere bewoners zich af waarom ze nu al terug is. Ze kunnen hun oren niet geloven als Beau vertelt wat er aan de hand is. Het kwam juist vanuit jezelf roept Demi verbaasd uit. Als Beau vervolgens verder vertelt wat Johan allemaal heeft gezegd heerst er nog meer onbegrip. Nee dat heeft hij niet gezegd roept Romy door de loods als ze hoort dat Johan niet te spreken was over het eten en het ontbreken van drinken. Ook Beau zelf begrijpt er op haar beurt niks van. Blijkbaar kent hij me niet goed genoeg mompelt ze terwijl ze de spullen van de date opruimt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *