Johan vindt de date die Beau georganiseerd heeft erg afgezaagd

Johan vindt de date die Beau georganiseerd heeft erg afgezaagd

Het is geen geheim dat Johan en Beau het erg goed met elkaar kunnen vinden. Er lijkt zelfs iets meer dan vriendschap te zijn tussen de twee. Omdat Johan de laatste tijd zo lief is geweest wil Beau hem verrassen. Samen met Romy heeft ze het idee bedacht om romantisch met hem te dineren in de beauhut. Afgelopen avond waren de twee dan ook druk bezig om het huisje zo leuk mogelijk aan te kleden. De tafel wordt gedekt en voorzien van twee mooie rode rozen. Als ook het eten klaar is, is het tijd om Johan te halen. Johan reageert enthousiast als hij ziet wat Beau voor hem geregeld heeft. Als hij plaats heeft genomen komen Romy en Fay twee borden met eten brengen. Roomservice roepen de twee terwijl ze het eten op tafel zetten. Johan is overduidelijk blij met deze verrassing en het romantische diner kan beginnen.

Als de twee aan hun maaltijd beginnen lijkt alles nog goed te gaan maar al gauw slaat de sfeer om. Er hangt een iet wat ongemakkelijke sfeer en het gesprek komt niet helemaal op gang. Vind je het niet leuk? vraag Beau aan Johan maar ze krijgt geen duidelijk antwoord. Na een lange stilte geeft Johan toe dat hij wel iets meer had verwacht. Het is een beetje afgezaagd gaat hij verder terwijl hij naar zijn eten kijkt. Beau begrijpt niet helemaal waar Johan op doelt en vraagt om duidelijkheid. Ik had wel verwacht dat je alles uit de kast zou halen gaat hij verder. Zo vindt hij het jammer dat Beau niet zelf een maaltijd heeft bereid. Of ben ik nu ondankbaar? vraagt hij vervolgens. Beau weet niet wat ze hoort en knikt. Er volgt een ongemakkelijke stilte waarna Johan om drinken vraagt. Een colaatje had wel op z’n plek geweest vindt hij. De twee eten hun bord leeg terwijl Johan wat grapjes maakt over de volgens hem afgezaagde date. Al gauw komt weer ter sprake dat er geen drinken is. Je hebt geld zat toch merkt Johan op. Daarom vindt hij dat Beau best een flesje voor hem had kunnen kopen. Deze opmerking zorgt ervoor dat de sfeer er niet beter op wordt. Na een tijdje komt de aap uit de mouw en grapt Johan dat hij denkt dat Beau dit alleen heeft geregeld omdat de andere bewoners dit wilden. Denk je echt dat dit niet uit mezelf komt? reageert Beau verbaasd. Dat is precies hoe Johan denkt en ongemakkelijk eten de twee hun bord leeg, waarna Johan het huisje verlaat. Jammer mompelt Beau die beduusd achterblijft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *