Chipp ziet Beau en Johan als het ideale stelletje

Chipp ziet Beau en Johan als het ideale stelletje

Johan en Beau draaien al maanden om elkaar heen. De twee hadden afgelopen avond een etentje, dat Beau als verrassing voor Johan heeft georganiseerd. Net voor dit etentje zaten de twee weer boven op elkaar op de bank. Chipp laat zich uit over de twee. Een koppel uit de hemel zucht hij wanneer hij naar hen zit te kijken. Als Beau naar het toilet is komt Ivan bij de mannen staan. Zijn jullie een stel? vraagt Ivan. Soort van antwoordt Chipp voor Johan. Als Ivan vraagt of er al gezoend is, beantwoordt ook Chipp deze vraag voor hem. Ze hebben op de foute avond gezoend, daarna weet ik het niet meer voegt hij eraan toe. Het is een verboden liefde vervolgt hij met een grote grijns. Als je alles achter elkaar zet is het gewoon zoals Romeo en Julia besluit hij. Johan zit er ietwat ongemakkelijk bij en weet zichzelf geen houding te geven. Chipp en Ivan kletsen ondertussen gezellig door over “Romeo en Julia”.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *