Madilia verbaasd zich dat de vriendschap met Linda zo snel geëindigd is

Madilia verbaasd zich dat de vriendschap met Linda zo snel geëindigd is

Nadat Madilia Linda heeft gesproken, gaat Fay naar haar toe. Ze geeft Madilia een dikke knuffel. We hebben nu een soort van pauze legt Madilia uit. En vertelt erbij dat het beter is zo. Hoewel Madilia er luchtig over praat, merkt Fay op dat ze ziet dat het haar erg dwars zit. Ik vind het heel moeilijk om erover te praten antwoordt Madilia met een trillende stem. De tranen springen vervolgens in haar ogen en Fay neemt haar meteen mee naar de vide waar ze rustig verder kunnen praten. Madilia legt uit dat ze niet begrijpt hoe Linda over alles denkt. Het feit dat ze tijdens de vragenronde bij de high tea een paar dagen geleden Ivan boven Madilia heeft gekozen, zit haar enorm dwars. Dit begrijpt Fay helemaal. Romy komt daarna de vide oplopen en sluit zich aan bij het gesprek. Ze laat weten dat ze het enorm jammer vindt dat de twee hun eigen weg gaan, maar het misschien wel beter is zo. Het voelt goed maar dat neemt niet weg dat het k*t is. Je verbreekt een vriendschap voegt Fay eraan toe. Alle drie verbazen ze zich erover dat zo’n hechte vriendschap zo plotseling is beëindigd. Dat is geen echte vriendschap concludeert Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *