Jose en Linda denken dat de ruzie ontstaan is uit jaloezie

Jose en Linda denken dat de ruzie ontstaan is uit jaloezie

Nadat Linda en Madilia hebben besloten om voorlopig even hun eigen weg te gaan, wordt er veel over nagepraat. Wanneer Linda met Fay heeft gepraat, gaat ze naar het atelier om de situatie ook met Beau en José te bespreken. Als ze uitgebreid heeft uitgelegd wat er allemaal is voorgevallen, geeft ze aan dat ze het vervelend vond dat Madilia weer begon over haar band met Ivan. Ik vind het te easy dat ze elke keer weer daarover begint. Daar heb ik echt geen trek in vervolgd ze gefrustreerd. José snapt goed wat Linda bedoelt. Volgens haar komt het feit dat Madilia telkens over Ivan begint voort uit jaloezie. Ook Linda heeft het idee dat de break tussen haar en Madilia daarmee te maken heeft. Wel vindt ze de hele situatie behoorlijk vervelend. En heeft het nooit zo gewild maar vindt wel dat zij gelijk heeft op dit moment. Zij is nu de zieligste. Het huilen staat me nader dan het lachen, maar ik sta wel achter wat ik gezegd heb besluit ze strijdvaardig het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 12:05

    Hallo Madilia is ook geen lieverd maar Linda sinds Ivan binnen is jehebt nog nooit voor die tijd zoveel gelachen met hem .Voor diie tijd lagen jullie Mdilia en jij altijd op de vide te roddelen over andere Utopianen.En in eens doe je dat met Ivan ,volgens mijn doe je dat niet zo maar dat heeft een reden,het is iedereen op gevallen dus snap ook wel en beetje Madilia.Linda was voor Ivan geen grolijke tante en nu wel ha ha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *