Linda bespreekt met Fay de ruzie en het besluit wat ze met Madilia besloten heeft

Linda bespreekt met Fay de ruzie en het besluit wat ze met Madilia besloten heeft

Al weken loopt het niet lekker tussen Linda en Madilia en de twee hebben daarom besloten om voorlopig even ieder hun eigen weg te nemen. Wanneer Linda van de vide af komt loopt ze Fay tegen het lijf. Zij is razend benieuwd wat de twee besproken hebben. Linda legt uit dat ze hebben besloten voorlopig ieder hun eigen weg te gaan. Als het niet werkt, werkt het niet legt ze verder uit. Volgens Linda denken zij en Madilia te verschillend over bepaalde dingen, waardoor het nu niet werkt tussen hen. En dat moeten we ook niet gaan forceren benadrukt ze. Fay is zichtbaar geschrokken van wat ze heeft gehoord. Jullie waren zo leuk samen! Ben jij wel oké? vraagt ze bezorgd. Linda’s antwoord is nuchter. Tof is het niet nee. Maar ik heb al een tijdje geleden besloten niet meer zoveel te huilen, dus ik verwerk het wel op mijn eigen manier besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *