Het valt Billy op dat de bewoners geen hart meer voor Utopia hebben

Het valt Billy op dat de bewoners geen hart meer voor Utopia hebben

Billy uitte vandaag al haar kritiek over de groep bij Madilia en wat later praat ze ook met Cemal over de mentaliteit van de bewoners. Ik zie dat mensen geen Utopia hart hebben vertelt ze hem. Hiermee bedoelt ze dat de meeste bewoners hier voor zichzelf zijn. En daarna noemt ze een paar voorbeelden, bewoners die singer-songwriter, vlogger of gewoonweg bekend willen worden. Er is niks bij die mensen in het belang waardoor Utopia ten goede komt voegt ze eraan toe. Cemal begrijpt wat Billy bedoelt en is het ermee eens. Billy maakt zich er in ieder geval niet druk om, en heeft besloten deze bewoners maar gewoon hun gang laat gaan, haar verslaan doen ze toch niet. Ik heb laten zien wat ik aan Utopia heb toegevoegd vervolgd ze vol zelfvertrouwen. Toch wordt ze er ook weemoedig van, omdat de Utopia die de bewoners hebben opgebouwd binnenkort zal verdwijnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *