Madilia en Billy vinden dat er veel gedragsveranderingen zijn nu het einde van Utopia nadert

Madilia en Billy vinden dat er veel gedragsveranderingen zijn nu het einde van Utopia nadert

In de middag praten Billy en Madilia over de huidige sfeer groep. Volgens Billy is er veel veranderd. Sinds we weten dat er iets te winnen valt, zie ik heel veel gedragsveranderingen merkt ze op. Madilia kan zich helemaal in deze opmerking vinden, want ook haar valt dit op. Volgens Billy durft niemand meer confrontaties aan te gaan en doet iedereen lief en aardig tegen elkaar. Madilia reageert dat het haar niet verbaast, aangezien ze veel bewoners hebzuchtig vindt en er nu een prijs in het spel is. Grappig dat je dan pas ziet hoe mensen zijn gaat Billy verder. De twee vinden het allebei jammer dat er een aantal bewoners zo veranderen door een prijs. Zelf zijn ze niet veranderd. Ik ga me niet anders profileren eindigt Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *