Johan irriteert zich aan René, hij is het niet met zijn bouwkunsten eens

Johan irriteert zich aan René, hij is het niet met zijn bouwkunsten eens

Johan en René zijn allebei klusser binnen mini samenleving Utopia. Toch zijn er enige irritatie tussen de twee. Johan kan zich niet meer inhouden en laat zich uit over de winkel. Als ik het had gedaan zou het er perfect uitzien vertelt hij tegen Beau. Het is duidelijk te merken dat Johan zich stoort aan de troep van René. Terwijl René hard bezig is met bouwen kijkt Johan afkeurend naar hem. Romy ziet troep liggen op de bank en vraagt een Johan wat het is. Dat is van iemand die denkt dat hij kan klussen, maar het niet kan laat hij hardop weten. Gaat hij René nog aanspreken op zijn bouwkunsten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *