Baldr en Johan spreken Mehmet aan omdat hij teveel over de kistjes grap zou vertellen

Baldr en Johan spreken Mehmet aan omdat hij teveel over de kistjes grap zou vertellen

Afgelopen avond is het kistje opgegraven en daarmee leek de grap van Johan, Baldr en Mehmet onthuld te worden. De bewoners hebben alleen nog niet in de gaten wie de grap heeft uitgehaald, dus het drietal lijkt voorlopig veilig. Echter vinden Baldr en Johan de manier waarop de vrouwen tot opgraven zijn overgegaan niet helemaal oké. Volgens hen is Mehmet namelijk degene die het vuurtje heeft aangewakkerd. Vandaag besluiten ze hem er dan ook op aan te spreken. Wij zijn niet zo blij met jouw hints begint Johan. Volgens hem heeft Mehmet de vrouwen aanwijzingen gegeven, waardoor ze gingen zoeken naar het kistje. Mehmet is zich op zijn beurt echter van geen kwaad bewust. Ik heb ze van alles wijs gemaakt, wat nergens op gebaseerd was. Ik heb het fikkie inderdaad opgestookt, maar zonder jullie erbij te betrekken legt hij uit. Ik vind het gewoon niet heel tof, want nu is de grap mislukt reageert Johan gefrustreerd. Maar volgens Mehmet is dit niet waar. Ik vind het wel grappig voegt hij eraan toe. Johan kan echter nog steeds niet om de situatie lachen. Ik vind dit niet grappig. En laten we hopen dat het hierbij blijft besluit hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *