Senna heeft serieuze plannen met Demi buiten Utopia

Senna heeft serieuze plannen met Demi buiten Utopia

Mehmet en Senna hebben een serieus gesprek over de relatie van Senna en Demi. Ook Mika de ex van Senna, wordt uitgebreid besproken. Mehmet is nieuwsgierig naar de relatie van het nieuwe stelletje. Wat heeft jou de doorslag gegeven? vraagt hij nieuwsgierig. Senna antwoordt dat het gevoel wat hij bij zijn ex had niet meer is zoals het was en hij daarom de beslissing heeft genomen te stoppen met zijn relatie. Alles gaat hier in een sneltrein voegt hij eraan toe. Toch geeft Senna aan dat hij niet goed weet hoe het buiten gaat, omdat zowel Mika als Senna in hetzelfde dorp wonen. En vertelt verder dat hij wel denkt aan een toekomst met Demi. We hebben veel gesproken over buiten. Ik ben wel gek op haar vervolgd hij overtuigend. En denkt ook dat Demi hem leuk vindt, omdat hij dit hoort van Chipp en Fay. Ik had het niet zo met mijn ex gaat Senna verder doelend op de genegenheid tussen haar en Demi. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *