Chipp en Johan bespreken hoe ze Beau haar achterwerk zo vaak mogelijk kunnen reproduceren en verkopen

Chipp en Johan bespreken hoe ze Beau haar achterwerk zo vaak mogelijk kunnen reproduceren en verkopen

Gisteren heeft Chipp de gipsafdruk van Beau haar achterwerk gestolen en samen met Johan in de boot verstopt. Het leek Chipp namelijk wel een goed idee om mallen van Beau haar gipsbillen te verkopen. Vandaag is Chipp van plan om zijn idee verder uit te werken en hij vraagt aan Johan wat voor materiaal hij nodigt heeft om een mal te kunnen maken. Als de mal goed wordt gemaakt, kunnen de twee zo vaak Beau haar achterwerk maken als ze willen. Het wordt een massaproductie reageert Johan vrolijk. Ik wil dertig kontjes hebben besluit Chipp. De twee bespreken uitgebreid hoe ze het best de billen kunnen maken en wat ze hiervoor nodig hebben.

Nadat Chipp en Johan hebben besproken hoe ze Beau haar billen gaan maken, gaat Chipp naar de winkel om te kijken of er een geschikt plekje is voor de billen. René zit toevallig bij de winkel en Chipp vraagt hem om hulp, zonder te verklappen waar het over gaat. Ik ga iets maken en ik denk dat jij er ook blij mee gaat zijn lacht hij. En laat weten dat hij een speciaal hoekje wil creëren voor de billen en vraagt aan René of hij een plankje en twee buizen wil schroeven in de winkel. René is nieuwsgierig naar het product wat Chipp wil verkopen maar gaat er niet verder op in. Hij belooft dat hij de constructie voor hem zal maken. Chipp loopt vervolgens naar Johan om te vertellen wat hij net met René heeft afgesproken. Nu ze bijna alles hebben besproken, is er nog maar één ding waar de mannen het over moeten hebben, de prijs. Want hoeveel zijn de billen van Beau waard? Chipp stelt dertig euro voor maar hier gaat Johan fel tegenin. Volgens hem zullen ze lang met de productie bezig zijn en is Beau bips wel meer waard. Het is de kont van Beau, hè?! Een Kim Kardashian-kont roept hij uitgelaten. Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *