Chipp haalt kattenkwaad uit en strooit met stinkbommen

Chipp haalt kattenkwaad uit en strooit met stinkbommen

De kwajongen in Chipp komt vandaag naar boven en daar zit een letterlijk luchtje aan. Hij probeert stinkbommetjes in de loods te verstoppen en als eerste slachtoffer kiest hij Demi uit. Terwijl ze rustig aan het werk is aan tafel, sluipt Chipp achter haar langs. Stiekem legt hij het stinkbommetje onder haar stoel en loopt snel weer weg. Demi heeft eerst nog niets door, maar als ze vlak daarna naar beneden kijkt ontdekt ze het bommetje. Snel schopt ze de stank veroorzaker weg, voordat hij ontploft en de stank echt verspreid. Chipp moet hard om Demi haar panische reactie lachen en ook Senna geniet mee.  Senna besluit het bommetje snel op de banken te gooien, waar hij voor Billy en Madilia hun ogen ontploft. De twee gillen het uit, terwijl Senna en Chipp nog harder beginnen te lachen. Toch blijkt Billy het even later toch niet zo grappig te vinden en geërgerd gaat ze met een schoonmaakdoek aan de slag om het spul van de bank af te halen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *