Baldr is bang dat hij gesnapt wordt rondom de kistjes grap

Baldr is bang dat hij gesnapt wordt rondom de kistjes grap

Een tijdje geleden hebben Johan, Mehmet en Baldr het kistje, waarin alle bewoners de naam van de door hen voorspelde winnaar hebben gestopt opgegraven. Ze hebben de namen veranderd in namen van de dieren en het kistje weer terug begraven. Afgelopen avond zijn een aantal andere bewoners hierachter gekomen en de vraag wie er schuldig is, is momenteel het onderwerp van gesprek. Johan en Baldr zoeken elkaar op om er even kort over te praten. Dat heb ik niet slim gedaan, gewoon mijn eigen handschrift gebruiken zegt Baldr tegen zijn mede bewoner. Johan antwoordt dat hij de namen bewust met een ander handschrift heeft opgeschreven, zodat niemand hem zou verdenken. Ja dat heb je beter aangepakt lacht Baldr. De twee hebben besloten te zwijgen als het graf over hun actie. Zou het ooit bekend worden dat zij de daders zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *