Beau ondervraagt Chipp over de verdwenen gipsafdruk

Beau ondervraagt Chipp over de verdwenen gipsafdruk

Beau lijkt zich maar niet neer te kunnen leggen bij haar verdwenen gipsafdruk en nadat ze er met Mehmet over heeft gepraat, stapt ze op Chipp af. Beau liet eerder al weten dat ze hem van de roof verdenkt. Toch kiest ze vandaag voor een andere aanpak. Wat zou jij doen als iemand iets kwijt zou zijn? Als ik hem niet vind moet ik echt iemand inhuren begint ze. Chipp antwoordt dat Beau het beter nog even kan afwachten. Chipp voorspelt dat de gips billen binnenkort wel tevoorschijn komen. Maar Beau lijkt op haar beurt niet genoeg geduld te hebben om rustig af te wachten. Wie verdenk jij? Wie zou zoiets doen? vraagt ze door. En merkt op dat hij eigenlijk de enige is die dit zou doen. Chipp ontkent nog steeds dat hij de billen heeft en somt een paar namen op die het ook kunnen hebben gedaan, zoals Johan of Senna.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *