Mehmet wordt ingeschakeld om Beau haar verdwenen gipsafdruk te vinden

Mehmet wordt ingeschakeld om Beau haar verdwenen gipsafdruk te vinden

Beau haar gipsbillen zijn al sinds gisteren kwijt. Chipp en Johan hebben de billen in Johans boot verstopt, om zo uiteindelijk een standbeeld ervan te maken. Beau kwam al snel erachter dat haar afdruk niet op de juiste plek lag en ging op zoek, echter zonder succes. Op deze nieuwe dag vraagt Beau aan Mehmet of hij meer weet. Is hij echt weg? vraagt Mehmet verbaasd. De twee speculeren wie de bips kan hebben gestolen. Ze zijn er allebei van overtuigd dat Johan het niet gedaan kan hebben, omdat hij aan het slapen was toen de billen mysterieus verdwenen. Ik verdenk Chipp of Senna laat Beau weten. Ze wil graag een huiszoeking laten doen, want niemand lijkt te willen toegeven dat hij of zij de billen heeft gestolen. Als hij straks nog niet terug is, wil ik aangifte doen van diefstal grapt Beau door. Mehmet knikt met een gemaakt serieus gezicht en biedt zijn hulp aan. Dit is een kunstroof merkt Beau op. Mehmet belooft de zaak tot op de bodem uit te zoeken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *