Johan blijft ontkennen dat hij iets met het kistje te maken heeft

Johan blijft ontkennen dat hij iets met het kistje te maken heeft

Afgelopen avond hebben Chipp en Madilia het kistje gevonden waarin de bewoners hebben opgeschreven wie dé Utopiaan moet worden. De bewoners zijn geschrokken, omdat niet de namen van hen maar die van de koeien op de kaartjes staan. Wie dit heeft gedaan is nog altijd een raadsel. Wat heb jij met mijn kistje gedaan? vraagt Beau vandaag aan Johan terwijl ze hem diep in de ogen aankijkt. Johan ontkent alles. Je kan mij aankijken maar ik heb het niet gedaan benadrukt hij. Beau kijkt hem aan maar lijkt hem niet te geloven. Ze wil graag bewijs. Waar zweer je op? vraagt ze. Maar Johan houdt aan en geeft niets toe. Ik zweer het op mijn moeder gaat hij verder. Beau lijkt het niet te geloven maar accepteert dat hij niets zegt. En daarmee lijkt het gesprek over tussen de twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *