Linda is in de tijd dat ze in Utopia woont flink afgevallen

Linda is in de tijd dat ze in Utopia woont flink afgevallen

Een nieuwe dag in Utopia is inmiddels begonnen. Toen Linda de mini samenleving binnenkwam had zij een duidelijk doel voor zichzelf opgesteld. Ze wilde namelijk graag wat kilootjes kwijt. Ze is al maanden hard aan het sporten en let samen met haar mede bewoners goed op haar dieet. Hoewel ze er volgens haar mede bewoners steeds beter uit gaat zien, was Linda nog niet helemaal overtuigd. Hier is zojuist verandering ingekomen. Linda heeft namelijk een aantal kledingstukken besteld en die zijn vandaag aangekomen. Wanneer ze de kledingstukken past op de vide kijkt ze naar zichzelf in de spiegel en zegt ze dat ze wel een maatje kleiner had moeten nemen. Romy hoort dit en loopt de trap op om bij haar een kijkje te nemen. Je bent zoveel afgevallen roept ze wanneer ze Linda ziet staan in haar nieuwe kleren. Zodra ze klaar is met kledingpassen loopt ze naar beneden. Het is allemaal te groot zegt ze tegen Billy die net langsloopt. De dames zijn trots op Linda, het is natuurlijk een grote stap richting het behalen van haar einddoel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *