Alle bewoners praten nog lang na over het mysterie rondom het kistje

Alle bewoners praten nog lang na over het mysterie rondom het kistje

Madilia heeft net alle bewoners bij elkaar geroepen om te vertellen dat zij en Chipp en het kistje hebben opgegraven. Ze zijn erachter gekomen dat de echte stemmen uit het kistje weg zijn en er nu dierennamen inzitten. De hele groep heeft geschokt gereageerd en de loods is in rep en roer. Ik denk dat Romy er zelf iets mee te maken heeft roept Senna op een gegeven moment uit. Chipp denkt van niet omdat Romy daar veel te angstig voor is. Romy denkt op haar beurt wel dat ze het handschrift van Cemal op de briefjes heeft herkend en gaat daarom naar de gym om hem ermee te confronteren. Ik heb het niet gedaan lieffie, eerlijk gezegd weet ik niet eens waar hij lag zegt Cemal. Het lijkt zo erg op jouw handschrift. Maar ik geloof je laat Romy weten. In de bistro hebben ook Baldr en Johan het over de commotie. Zwijgen, zwijgen tot de dood zegt Johan geheimzinnig. Waarover? vraagt Baldr met een knipoog. Wat later op de vide zegt Johan hetzelfde tegen Mehmet als wat hij tegen Baldr heeft gezegd. Tuurlijk lacht Mehmet en de mannen geven elkaar een high five.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *